EPILARE DEFINITIVA SHR


 

16521624_1458917677454583_2084089018_nPilozitatea faciala si corporala nu reprezinta doar o problema de estetica ci si un stres in plus inainte de orice eveniment din viata noastra .

Tocmai de aceea dorim sa oferim sentimentul de LIBERTATE , de un corp fara par , cu ajutorul Ultimei Tehnologii in domeniu Epilarii Definitive dar la costuri ACCESIBILE.

De ce facem asta ? Pentru ca zambetul si multumirea clientilor nostrii reprezinta satisfactia noastra principala.


Am ales sa aducem un aparat de Ultima Generatie – Tehnologia SHR ce combină Tehnologia Laser cu beneficiile Luminii Pulsate.
În cazul IPL, lumina pulsata emisă de aparat se transformă în căldură în contact cu pielea; firul de păr, prin intermediul melaninei – pigmentul care da culoare părului – preia și transmite căldura la nivelul rădăcinii care astfel va fi distrusă. Dar această cantitate mare de căldură va ajunge și la celelalte structuri ale pielii, astfel încât riscul de arsură e mai mare decât în cazul SHR.

 

Alege sa investesti in tine si in libertatea ta !

sidebar-laser-body-hair-removalTehnologia SHR utilizează melanina doar parțial (50%), restul căldurii fiind trimis direct la rădăcina firului de păr.Temperatura, în cazul SHR e mai scăzută decât în cazul IPL, dar timpul de acțiune asupra rădăcinii firului de păr e mai lung, de unde și eficiența mai mare și riscurile mai mici ale SHR față de IPL.Datorita sistemului de racire clienta nu resimte niciun fel de discomfort.

Foliculul se distruge fiind îndepărtat ulterior printr-un proces fiziologic de către sistemul imun, astfel că firele de păr nu cad imediat după ședința, ci într-un interval de 1-4 săptămâni, ritmul de eliminare diferind de la o persoană la alta.
Pentru a ajunge la un rezultat definitiv sunt necesare un anumit numar de sedinte efectuate initial la un interval de 3-4 saptamani iar apoi la 4-6-8 saptamani. Distanta dintre sedinte este stabilita in functie de zona tratata si ciclul de crestere a parului fiecarei cliente.


DE CATE SEDINTE AM NEVOIE ?


Este , probabil, cea mai des intalnita intrebare. Este foarte important sa se stie faptul ca firele de par nu cresc toate in acelasi timp. Acestea au 3 faze principale : Anagen , Catagen , Telogen. In timpul sedintei de Epilare Definitiva sunt distruse total firele aflate in faza Anagena. Tocmai de aceea sunt necesare mai multe sedinte , pentru a prinde , pe rand, toate firele aflate in aceasta faza si astfel sa se distruga definitiv. Numarul sedintelor variaza in functie de : ritmul de crestere , sex, culoarea firului, culoarea pielii, structura firului, dereglarile hormonale etc. In medie sunt necesare 6-8 sedinte ( plus , minus 2 sedinte ) . Binenteles ca acest aspect poate varia in functie de factorii enumerati mai sus.


CE TREBUIE SA FAC INAINTEA UNEI SEDINTE DE Epilare Definitiva ?


Firele de par din zona ce urmeaza sa fie epilata se rad in ziua procedurii sau , cel mult, in seara precetenta procedurii. Firele de par NU trebuie sa fie crescute. A nu se folosi crema depilatoare deoarece aceasta sensibilizeaza zona prin actiunea de ardere pe care o are.
Pentru ca Noua Tehnologie SHR dispune de fascicul special DARK SKIN sedintele de epilare definitva pot fi efectuate inclusiv pe pielea bronzata , fara niciun risc si cu eficacitate maxima.
Functie RF ne permite sa lucram si asupra firelor blonde, albe sau subtiri astfel reusim sa oferim acest serviciu tuturor tipurilor de ten si de piele – procedura ce nu poate fi efectuata cu aparatele clasice de Epilare Definitiva – IPL sau LASER.

 

Laser hair removal on ladies legs

SHR5000