DEPIGMENTARE SHR 


Petele hiperpigmentare apar , in general, pe fata, gat, decolteu sau maini si tocmai de aceea influenteaza negativ viata sociala a persoanei ce, din diferite motive, le are. Daca pana acum ai incercat tratamente ce promiteau multe dar nu au facut mare lucru iata ca noi venim cu solutia ideala.

Close up of smiling woman

 

Rapid, eficient, accesibil.

 Tehnologia E-Light – tehnologie medicala de ultima generatie , cea mai sigura si eficace pe piata –  trateaza petele hiperpigmentare.Lumina tinteste acumularea de melanina din acestea , spargandu-le cu ajutorul caldurii. In zilele imediat urmatoare sedintei de tratament acestea vor parea mai inchise decat erau initial , deoarece acumularea de culoare inchisa iese la suprafata , formand ulterior mici cruste ce vor cadea si astfel, de la sedinta la sedina, acestea se vor decolora pana la eliminarea totala.

In functie de adancimea si vechimea acestor pete acest proces poate aparea de la prima sedinta sau pe masura ce se produce depigmentarea , pe parcusul mai multor sedinte acest aspect fiind diferit de la client la client.

 Petele de culoare pot fi de mai multe tipuri:


  • melasma ce se datoreaza in special dereglarilor hormonale din timpul sarcinii, pete ale vârstei sau

  • Lentigo, cauzate de expunerea în timp la soare,

  • pistruii, care au în general o cauza genetică,

  • sau inflamari ale pielii, ca de exemplu acnee, arsuri, sau efectele diferitelor proceduri cosmetice.

Desi, in general, petele de culoare nu au efecte asupra sănătăţii, este indicat sa fie analizate de un dermatolog pentru a se identifica un eventual risc de cancer al pielii. In cele mai multe cazuri însă, singurul efect negativ este cel estetic.

Tehnologia SHR de la Migoto Spa este una recent dezvoltată , testata timp de 3 ani in Franta si aprobata medical ce oferă un număr mare de beneficii :  

  • fără durere 

  • fără efecte adverse,

  • se realizează şi pe piele bronzată. 

c700x420