MASAJ TERAPEUTIC SPATE


Suntem din ce in ce mai activi zi de zi si ne petrecem foarte mult timp in masina, la birou iar coloana si muschii spatelui sunt foarte solicitati. Tocmai de aceea durerile spatelui apar tot mai des si se mentin pe o perioada tot mai lunga. 

De-Stress-MassageZona lombara si zona paravertebrala sunt doua dintre punctele „fierbinti”, in care durerile pot „arde”, in cazul kilogramelor in plus, a sedentarismului, a joburilor statice, la birou, sau a unei tinute defectuoase, a coloanei vertebrale. Durerile de mijloc, de spate, de coloana iti suna cunoscut ? Scapa de ele, cu ajutorul tehnicilor de masaj terapeutic al spatelui. 

Terapeutii va pot oferi o experienta placuta si relaxanta in timp ce vor lucra exact acolo unde este nevoie pentru a va elibera de incordarea musculara ce aduce atat de multe neplaceri.

Kinetoterapeutii nostrii stiu exact punctele cheie ce trebuie masate pentru ca rezultatul sa fie perfect, rapid si de durata. Este foarte important sa luam in considerare pregatirea profesionala a celei ce va avea grija de sanatatea noastra .

Lasa-ti spatele in mainile noastre si noi vom avea grija de tine !

Deep_Massage_004-8a075dea05f677267634e5bb8b090f8d