MASAJ SPA BAMBUS


Indubitabil, masajul are efect asupra psihicului nostru. Cu ajutorul lui se indeparteaza tensiunea generata de mintea preocupata constant de probleme.

4dc96a_103637bc9b714c398424e816cd51fff3.jpg_srz_518_291_85_22_0.50_1.20_0.00_jpg_srzPrin masaj se detensioneaza musculatura, detensionare ce induce relaxarea. Aceasta conduce la eliberarea emotiilor reprimate. Durerile de cap, insomnia, tulburarile digestive inclusiv constipatia, artrita, astmul, sinuzita, precum si durerile minore sunt citeva din problemele care se amelioreaza in urma terapiei prin masaj.

Arati mai bine, te simti minunat


În plus, pe langa faptul ca te ajuta sa arati mai bine, te ajuta si sa te simti mai bine, reprezentand un adevarat cocktail revitalizant pentru suflet si psihic. Stresul si factorii de mediu si-au lasat amprenta asupra organismului tau, consumandu-ti rezervorul de energie, accentuand sentimentul de oboseala si accelerand imbatranirea pielii?

bamboo-massage-2Apeleaza la aceasta terapie moderna de relaxare si combate starea de epuizare care te impiedica sa iti desfasori activitatea in parametri optimi. Încearca acest tip de masaj si beneficiaza de cel mai nou si in voga masaj de relaxare ce iti va crea un echilibru perfect intre corp si psihic. Vei pleca cu o stare de bine profunda, relaxat si cu zambetul pe buze.

Masajul cu bete de bambus stimuleaza circulatia, perceptia senzoriala a nervilor, iar in tehnica de drenaj limfatic se ofera un sentiment profund de relaxare și bunastare.