VOPSIT


                                               EXPERIENTA SI PROFESIONALISM

                                               CULORI INTENSE si CALITATE


 

Un profesionist va stii intotdeauna care este combinatia de nuante potrivita pentru ca tu sa ai un rezultat perfect, uniform. 

 

Este simplu sa cumparam o vopsea din comert si sa rugam o prietena sa o aplice dar…….luam ,oare, in considerare si faptul ca pigmentul firului nostru nu este acelasi ca a celor alte 1000 de femei ce au cumparat aceeasi vopsea? Sau ca noi avem alta ” baza” de nuanta pe care aplicam vopseaua iar sansele ca nuanta de pe cutie sa nu se regaseasca la final si  pe parul nostru sunt foarte mari ? Si oare pretul poate sa reflecte o calitate superioara a produsului?


Ce nu stiu foarte multe doamne si domnisoare e faptul ca o vopsea profesionala este special dezvoltata pentru a avea rezultate perfecte dar si pentru a proteja firul de par .

Aceste aspecte impreuna cu profesionalismul Stylistului ce detine o foarte buna informatie despre colometrie vor face ca parul tau sa capete nuanta perfecta pe care tu o doresti. Plus ca tu o sa fii unica : culoarea ta, reflexele parului vor fi doar ale tale….nimeni nu va le va avea la fel deoarece stylistii nostrii lucreaza doar pe nuante personalizate .

hair-2De ce sa alegem gama WELLA ?Pentru ca este o companie de produse Profesionale cu istorie in domeniul Beauty . Este cea mai laudata vopsea de par din industria Beauty, fiind apreciata de cei mai mari Hair-Stylisti din lume pentru culorile sale minunate, vibrante, unice! Sa nu mai vorbim de diversitatea culorilor care este cu adevarat impresionanta!

  Nuantele obtinute debordeaza de stralucire, firele albe sunt acoperite, rezistenta culorii este puternica, parfumul este foarte placut, si, in plus, ai garantia unei culori unice!
Pentru a te familiariza cu acest brand de vopsea, te invitam sa faci cunostinta cu fiecare gama in parte!

 

Koleston Perfect


Din anul 1950, prima vopsea crema, astazi un produs cu adevarat personalizat – calitate imbatabila, in continua evolutie.

  • Cunoscut ca fiind cu adevarat un produs PERFECT, cu rezultate de culoare intense si vibrante si o paleta unica de nuante de blond, natural, castaniu, roscat si mix-tonuri, conceput pentru a da frau liber creativitatii stilistilor.

    Va prezentam cateva proprietati ale acesteia:

  • Are o putere mare de deschidere (pana la 5 trepte), dar in acelasi timp este delicata cu parul, datorita tehnologiei Triluxiv;

  • Culori permanente bogate, vibrante, pentru un look expresiv 

  • Peste 100 de nuante grupate in 6 familii de culori;

  • Pana la 100% acoperire a firelor albe;

  • Culoare uniforma de la radacini pana la varfuri.

 hair-1Esti indragostita iremediabill si irevocabil de blond?

GAMA BLONDOR


Ti-ai dorit intotdeauna o culoare mai deschisa, insa ti s-a parut foarte dificil sa o obtii fara a-ti degrada parul ?

 

Blondor este raspunsul intrebarilor voastre si garanteaza rezultate sigure si de incredere!
Aceasta gama a fost desemnata in 2012 ca fiind “decolorantul preferat” la sectiunea Stylist Choice Award.

Contine tehnologia Try-Lightening cu molecule Anti-Yellow pentru multiple rezultate de blond clar

d916996e329e39321aad53e69f604a67

Gama Illumina


ILLUMINA COLOR, cel mai nou produs de la Wella Professionals iti va schimba pentru totdeauna perceptia despre ceea ce inseamna colorarea parului.

Cea mai mare inovatie in culoare din ultimii 20 de ani, de la Wella Professionals, ILLUMINA COLOR, se traduce prin nuante pure, fluide, intuitive, naturale, delicate, tineresti ce ofera parului luminozitate incredibila.

ILLUMINA COLOR este culoarea premium ce reflecta lumina surprinzand toate culorile spectrului.

Special creata pentru femeile care iubesc trendul natural si efectele subtile.

ILLUMINA COLOR ofera cu pana la 70% mai multa reflexie a luminii si o protectie superioara a parului.

 In concluzie Gama de vopsea WELLA este cea mai buna, sigura si prietenoasa cu bugetul alegere pe care poti sa o faci !

wellailluminacolor