VOPSIT  – GAMA OWAY  


                                           LASA NATURA SA AIBA GRIJA DE PARUL TAU 

                                                 Cum putem sa ne vopsim parul in absolut

                                                 orice nuanta dorim, cu uleiuri esentiale……


Ei bine, in ajutorul nostru vine, cea mai noua gama de produse profesionale 100% naturale ce ne garanteaza un par sanatos, inca din cea mai adanca structura a sa! Vopseaua pe baza de uleiuri esentiale mai intai trateaza fragilitatea firului de par, si apoi il coloreaza, acesta avand capacitatea de a mentine culoarea vie mai mult timp decat o vopsea cu amoniac. Minunat este ca ne putem bucura de culori vii si naturale, chiar daca avem un scalp sensibil, iritabil.

Cu ajutorul produselor Oway putem sa tratam si problemele mai grave ale scalpului: matreata uscata, matreata seboreica, scalp iritabil. Tratamentele regleaza si trateaza natural oferind balansul natural de care tu ai nevoie.


Niciun produs din cele folosite nu contine amoniac , resorcinol, parafenilendiamina sau parfumuri artificiale, respectand fibra capilara si PH-ul fiziologic al parului si reparandu-i structura. Putem spune , deci, ca este mai intai un tratament de refacere si regenerare a firului de par, si apoi o vopsea. Absenta amoniacului elimina emisiile amoniacale , oferind astfel o bunastare atat a clientei, cat si a tehnicianului. Toate produsele contin numai uleiuri esentiale din culturi bio organice si biodinamice , mai exact produse realizate din plante crescute in mod natural , pe terenuri unde nu au fost folosite pesticide sau ingrasamant timp de 25 de ani. 

hcolor-oway-hair-colorVopseaua tratament H Nectar are proprietatea de a face lifting parului cu pana la 10 ani. In plus, cu aceasta vopsea se poate colora parul chiar de 2-3 ori pe zi , fara a actiona agresiv asupra firului de par. 

Proteinele din Bumbac din H Nectar ingroasa firul de par , redand exact textura unui par care nu a fost vreodata colorat sau decolorat.


Este , deci, alegerea celor ce isi doresc un par colorat in nuante unice dar , in acelasi timp, un par regenerat si sanatos.