TUNS


                                          PAR SANATOS FARA FIRE DESPICATE ?

                                                         O TUNSOARE NOUA

                                    CARE SA ITI PUNA IN VALOARE FIZIONOMIA ?


 

Clientele au , in general , temeri atunci cand vine vorba de tunsul parului . Cele mai des intalnite dintre acestea sunt :

hair-care-slider1     ” Oare o sa  tunda doar cat am zis?”

“Oare tunsoarea o sa fie exact asa cum imi doresc ?”

“Oare o sa imi stea bine ?”

Ne intalnim foarte des cu astfel de situatii si stim ca toate aceste temeri sunt , cumva, justificate de experientele mai putin placute pe care clientele le-au avut.

Tocmai de aceea credem ca este foarte important ca intre Hair Stylist si clienta sa existe o foarte buna comunicare dar si o foarte buna “ascultare” de ambele parti.

Datoria stylistului este de a asculta si a tine cont de dorintele clientei dar si de a da cele mai bune sfaturi , personalizate, astfel incat rezultatul final sa fie cel dorit.


Consilierea clientei inainte ca aceasta sa isi schimbe radical look-ul este , poate, pasul cel mai impotant.

0dcdb926f78b1923273da8a49ca35913Daca clienta are parul lung si isi doreste o tunsoare scurta atunci nu este deajuns sa privim poza aratata de aceasta ci sa si analizam structura parului , fizionomia, stilul de viata a clientei si asteptarile ei finale. Toti acesti factori sunt cei care vor stabili daca este indicata o astfel de schimbare sau nu. Binenteles ca , intotdeauna, clienta va alege dar avand toate detaliile si informatiile necesare – in afara de o simpla poza – ea va stii exact daca acel stil de haircut este ceea ce ea isi doreste.

Probabil cea mai frecventa dezamagire a clientelor este experienta ” tunsul varfurilor” . E adevarat ca   termenul de “varfuri” este unul relativ si usor interpretabil dar , intotdeauna, trebuie sa tinem cont de ce anume clienta isi doreste si nu , neaparat, ce crede stylist-ul ca trebuie. Este normal ca si in acest caz sa se faca o consiliere si o discutie deschisa dar niciodata un adevarat profesionist nu va ignora dorintele clientei sale ci va tine cont de ele pana la capat.

Profesionalismul stylistilor  nostri , comunicarea si atentia acordata clientelor va vor face sa uitati de toate temerile  si sa alegeti cu incredere acest serviciu.