FRUMUSETEA PARULUI TAU 


                                              Tratamente reconditionare

 

Parul tau este deteriorat de la chimicale sau de la placa de indreptat? Intampini probleme in tehnicile de coafare?

Va recomandam un tratament de reconditionare rapid si usor de aplicat. Este special conceput sa revitalizeze parul vopsit, decolorat, obosit, sau parul casant, deteriorat, care se rupe la periat, greu de descurcat, cu varfuri despicate.

screen-shot-2013-02-26-at-9-04-49-am


Tratamentul Reaction Innosys este unul dintre cele mai inovative metode de conditionare si reparare a parului. Tratamentul se efectueaza in 3 pasi simpli care reconditioneaza firul , ofera stralucire , elimina incurcaturile , uscaciunea aspectul frizat si indisciplinat.

Densitatea inalta a complexuliu de keratina hidrolizata si aminoacizi ii va reda parului deteriorat proteinele pierdute ( din cauza procedurilor chimice efectuate anterior ) si imbraca cuticula firului de par cu 18 MEA , conferindu-i acestuia o textura matasoasa si stralucire pentru urmatoarele 4 – 6 saptamani. Cu cat tratamentul este efectuat mai des cu atat rezultatele se vor mentine pe o perioada mai lunga de timp.

Tratamentul Reaction nu contine formaldehida si se poate folosi in orice mediu.

healthyhair

Cei 3 pasi ai tratamentului sunt :

Tratamentul Reaction B1  – Contine keratina hidrolizata si aminoacizi care inapoiaza parului deteriorat proteinele pierdute din  cauza alimentatiei neadecvate, a diverselor servicii chimice efectuate, redand integritatea naturala a parului

Complexul de ceramide va neutraliza zonele slabe si va crea o bariera protectoare in timp ce proteinele keratinei vor repara intensiv parul.

Tratamentul Reaction B2  – Echilibreaza uleiul si apa pentru a egaliza porozitatea parului . Deasemenea va hrani cortexul deteriorat al parului cu nutrieti suplimentari si va reumple cuticulele cu ceramidele perdute pentru a recastiga coeziunea interna .

Tratamentul Reaction B3 – Utilizat pentru a inchide cuticula. Contine nutrienti si proteine vitale pentru a conferi parului volum, pretectie si stralucire


Pentru ca rezultatele sa se mentina pe o perioada cat mai mare de timp este recomadata folosirea produselor de ingrijire din aceeasi gama , protejand astfel firul de par de substantele chimice din produsele clasice de ingrijire.