TRATAMENTUL BRAZILIAN CU KERATINA 


                                       PAR DREPT ORICAND

Tratamentul cu Keratina elimina semnificativ incretirea inestetica si maximizeaza stralucirea parului, in timp ce hraneste si hidrateaza. Parul tau va fi neted si moale la atingere, cu rezultate uimitoare care sunt vizibile imediat dupa tratament. 

Hair. Beauty Fashion Model Woman touching her Long and Healthy Brown Hair. Beauty Brunette Girl isolated on white background.

Keratina este o subtanta naturala reparatorie care se regaseste in proximatv 88% din parul nostru.

Tratamentul se aplica termodinamic sigiland keratine adanc in cuticulele parului declansand un proces de keratinizare care mentine hidratarea si inhiba efectele umidiatii, in timp ce netezeste si consolideaza firul de par din interior spre exterior.

Metoda braziliana de indreptare HAIR KERATIN este un tratament pe baza de keratina care indreapta parul, fara substante chimice dure. Acest mod de reconditionare termica transforma si restabileste stralucirea parului. Tratamentul cu keratina este conceput pentru persoanele care au parul cret, rebel sau deteriorat.

Hair

Originar din Brazilia, tratamentul cu keratina hair Keratin este delicat cu parul, indreapta si hraneste, imbunatatindu-i conditia, facandu-l puternic si elastic. Mai mult, devine rezistent la umiditate si la conditiile meteo nefavorabile. Cand parul este superb, stralucitor si neted in fiecare zi, timpul necesar pentru aranjat la domiciliu este redus!


Rezultatele Tratamentului Bazilian cu Keratina sunt : 

– Rezultatele uimitoare sunt vizibile imediat dupa tratament.
– Reconditioneaza si reface firul de par in profunzime.
– Parul ramane moale, lucios, sanatos si luxos.
– Devine rezistent la umiditate si la conditiile meteo nefavorabile.
– Parul devine puternic si elastic.
– Restabileste stralucirea parului.
– Indreapta sau netezeste natural parul, cu o spalare optima pe saptamana, rezista pana la 3-5 luni.
Frizz free, nu se increteste dupa expunerea la orice forma de umiditate.
– Uscare versatila, coafati parul intr-un stil nou, apoi se spala pur si simplu pentru a reveni la parul neted original.
– Imbunatateste calitatea parului, arata tot mai bine cu fiecare tratament.

Recomandari dupa tratamentul cu keratina:

  • Spalati parul NUMAI cu produsele din gama hair Keratin, L’Kerabelle,

  • Inainte de prima spalare de la tratament, nu prindeti parul in coada sau cu clipsuri, agrafe, bentite, nu purtati ochelarii de soare pe cap, nu tineti parul dupa urechi, pentru a-l mentine cat mai drept.

  • Daca se uda sau transpirati in timp ce dormiti, incercati sa-l uscati si indreptati-l cat mai repede cu un feon si o placa pentru par.

  • Pana la prima spalare, parul trebuie sa fie pastrat cat mai drept posibil. Produse de styling fara Clorura de Sodiu pot folosite dupa prima spalare. 


DURABILITATEA REZULTATULUI ESTE INFLUENTATA DE FRECVENTA SPALRII PARULUI. Recomandarea standard de maxim 5 luni se refera la o frecventa de 1 spalari pe saptamana , folosirea samponului , balsamului si produselor de styling doar din gama de ingrijire post tratament cu keratina braziliana .

simplysmooth3