DERMOPIGMENTARE CORECTII


Intalnim din ce mai des cliente ce au ales sa isi contureze sprancenele sau buzele prin tehnica de tatuaj permanent sau la tehnicieni ce nu le-au oferit exact ce si-au dorit. Exista insa speranta si metode de corectie ce pot avea un rezultat spectaculos. Trebuie sa intelegem , totusi, ca nu de fiecare data avem posibilitatea de a corecta o lucrare veche prin metoda de Dermopigmentare.

Prin lucrarile de corectie putem neutraliza o culoare ce a migrat spre o nuanta nu tocmai placuta  – verde, albastru, rosu, roz – sau o forma ce nu este adaptata fiezionomiei noastre dar totul este conditionat de ” materialul” cu care vine clienta si tocmai de aceea recomandam o vizita in prealabil pentru ca tehnicianul sa poata vedea starea concreta a lucrarii deja efectuate si pentru a stabili ce anume si cat se poate lucra.

Exista, din pacate, situatii in care Dermopigmentarea nu este cea mai buna solutie si atunci se recomanda metode de scoatere a lucrarilor vechi.

Oricine greseste sau face alegeri nepotrivite dar, ca in toate situatiile vietii, mereu exista o solutie !

Avem si solutii SIGURE pentru cele ce doresc sa elimine o lucrare nepotrivita definitiv sau pentru a putea realiza o noua lucrare.

REJUVI  – METODA REVOLUTIONARA DE SCOATERE TATUAJE PERMANENTE SAU COSMETICE


Am intalnit foarte multe doamne / domnisoare tematoare atunci cand vorbeam de posibilitatea de a scoate un tatuaj mai ales de la nivelul fetei. Cea mai mare teama o reprezinta cicatricile . Iata , insa, ca lucrurile au evoluat foarte mult in acest domeniu si avem posibilitatea de a executa acest serviciu fara teama laser-ului , a cicatricilor sau a numarul foarte mare de sedinte necesare .

Tehnica REJUVI TATTOO Removal este o interventie non-LASER ce functioneaza pe baza unui mecanism de extractie chimica a pigmentului din piele. Produsul este fabricat in USA – San Francisco , compania fiind de renume mondial.


AVANTAJELE pe care le ofera REJUVI TATTOO REMOVER in comparatie cu procedurile ce folosesc LASER, constau in :


*** Eficienta sporita ( 100% in cazul machiajului semi-permanent chiar si din prima sedinta si 92% in cazul tatuajelor corporale )
**** Risc scazut de cicatrizare ( de 0% in cazul machiajului semi-permanent si 5% in cazul tatuajelor corporale )
*** Nivelul redus de durere
*** Eficient indiferent de culoarea pigmentului
*** Siguranta sporita
*** Pret mai AVANTAJOS


Sedinta de REJUVI TATTO REMOVAL se face prin introducerea in piele cu aceeasi tehnica prin care a fost facut tatuajul / micropigmentarea: tot prin tatuare / micropigmentare. Rejuvi Tatoo Remover contine un agent care se lipeste de pigmentii de vopsea introdusi in piele, indiferent de culoarea acestora, ii scoate la suprafata formand o crusta (impreuna cu limfa si solutia), iar dupa ce aceasta cade zona ramane curata, rozalie la culoare. Pielea se reface in proces natural de vindecare, in propriul sau timp (min 30 zile). Cu Rejuvi Tatoo Remover se pot indeparta tatuaje cosmetice / micropigmentari si tatuaje corporale. Nu este necesara anestezia injectabila, ci doar aplicari locale de crema anestezic daca este nevoie.