DERMOPIGMENTARE BUZE


permanent-makeup-e1440700169806Buzele noastre sunt cele ce ne ofera senzualitate si prospetime indiferent de ora zilei sau de eveniment.

Poti avea buze perfect conturate, cu aspect natural si sanatos prin dermopigmentarea buzelor.

Pigmentii folositi sunt pigmenti medicinali ce confera un aspect curat, lin dar , cel mai impotant, natural. Atat de natural incat nimeni nu iti va stii secretul perfectiunii ! Vei arata minunat, ingrijit si senzuala in oice moment al zilei si nu vei mai avea grija creionului de buze sau a rujului. Binenteles ca vei avea libertatea de a folosi orice nuanta de ruj atunci and vrei sa te asortezi cu o tinuta anume sau pur si simplu vrei o evidentiere mai buna atunci cand ai un eveniment special .

Ce trebuie sa fac iniante de sedinta ?


Deoarece se lucreaza o zona atat de sensibila asa cum sunt buzele sunt cateva reguli ce trebuie respectate inainte de a evectua sedinta de Dermopigmentare buze pentru ca rezultatul sa fie unul perfect :

  • Cu 3 zile inainte de sedinta trebuie sa luam pastilute antiherpes ( cate 3 /zi) pentru a evita aparitia acestuia in urma procedurii. Organismul declanseaza un mecanism de aparare in urma implementarii pigmentului medicinal iar sansele aparitiei herpesului sunt mari indiferent ca am mai avut sau nu herpes.  Pentru a preveni acest aspect ce , daca se instaleaza, creeaza un discomfort estetic dar si cauzeaza eliminarea pigmentului din zona lucrata, este foarte important sa respectam indicatile si sa luam pastilutele ce , cu siguranta, NU ne fac rau organismului si nici nu influenteaza functionalitatea lui in mod negativ.

  • Cu 24-48 ore inainte nu se consuma alcool, tratamente cu calmante sau stupefiante

  • In ziua procedurii nu se consuma cafea, energizante, dulciuri, bauturi dulci sau produse alimentare dulci

  • Buzele nu trebuie sa fie uscate . Ele trebuie hidratate foarte bine astfel incat zona de lucru sa fie una fina.

  • Dupa procedura este imporant sa se respecte pasii de ingrijire recomandati de catre tehnician

chapped-lips2