TREATMENT LED BEAUTY


UNIC in Galati – Tratamentul Masca Led – Tehnologie Avansata in domeniul Beauty !

7-Colors-Led-Light-Therapy-Mask-Facial-Mask-_1Asa cum am promis Clientilor nostrii am reusit sa aducem Tehnologia Led si Fotoni si in Galati dar nu prin intermediul unui simplu aparat de fototerapie ci prin cel mai avansat si cunoscut dispozitiv pe plan mondial : Masca Led !

Tratamentul Masca Led a devenit cunoscut printre vedetele de la Hollywood inca din 2014 si tot pe atunci Jessica Alba posta poze pe retelele de socializare din cabinetul cosmetic in timpul tratamentului. De atunci din ce in ce mai multe vedete au apelat si apeleaza la acest tratament. Daca la inceput se credea ca este inca o “fita” a a divelor internationale iata ca eficacitatea tratamentului cu Masca Led a fost demonstrata atat stiintific cat si prin calitatea pielii celor ce au incercat metoda revolutionara de ingrijire a tenului.

fml- wacky face masks kate kerr annabel cole john godwin (annabel laying down wearing mask)
masa led – tratament revolutionar  – Migoto Spa 

Dar CE FACE SI CUM ACTIONEAZA Masca Led ?Terapia Led stimuleaza fibroblastii – acestia produc colagenul natural , incetineste productia enzimelor ce distrug colagenul si creste regenerarea naturala a pielii. Terapia Led sau Terapia Fotodinamica a fost dezvoltata de catre NASA iar in 2003 aceasta a publicat beneficiile terapiei si faptul ca celulele expuse la Lumina Led se regenereaza cu 20 -25% mai repede fata de restul celulelor.
Masca LED utilizeaza o tehnologie foarte avansata ce poate diagnostica si localiza celulele deteriorate ale pielii si astfel actioneaza direct asupra refacerii lor , creste productia de colagen natural, accelereaza circulatia la nivelul epidermei faciale, trateaza acneea existenta si omoara bacteria ce o provoaca si o intretine.

Etapele Tratamentului :


 • Tenul este demachiat si curat in profunzime cu ajutorul produselor profesionale special alese in functie de tipul de ten

 • Se vor curata in profunzime toate impuritatile tenului ( comedoane) cu manipulul de curatare cu Ultrasunete de intensitate joasa ce asigura o experienta placuta cu rezultate exceptioanale. Curatarea cu UltraPro este alegerea perfecta pentru cine doreste un ten curat, fara imperfectiuni , luminos si suplu. Impuritatile din profunzimea pielii sunt aduse la suprafata; murdaria, excesul de sebum şi punctele negre sunt eliminate rapid şi blând, făra a ataca ţesutul.

 • Se va aplica Serul activ de concentratie maxima  specific tipului de ten al clientei : acid hyaluronic , multivitamine, sebum control+ , vitamina A, vitamina B , etc.

 • Masca Led se va aplica lejer la nivelul fetei si se va seta culoarea de tratament adaptata problemei tenului ce se doreste a fi tratata.

 • Dupa cele 20-30 minute de Tratament Led se va aplica crema cu factor de protectie solara ( daca este cazul ) sau crema de intretinere ce vor ajuta ca rezultatul si efectele tratamentului sa se mentina si sa lucreze chiar si dupa terminarea acestuia.

s-l225Specificam ca Efectele Tratamentului Led actioneaza si lucreaza si dupa terminarea sedintei de tratament pentru inca 10-18 ore. De aceea este important ca in acest timp tenul sa nu fie supus unor activitati ce presupune transpiratia , expunerea directa la soare , sauna sau bai fierbinti. Ne dorim ca dupa acest tratament efectele sa fie maxime si epiderma sa ” lupte” singura pentru stabilizarea rezultatului.

BENEFICII :


 • Atenuarea Porilor Dilatati ai Tenului Gras

 • Tratarea si eliminarea acneei in proportie de 85% ( in cadrul tratamentelor specifice )

 • Atenuarea Cearcanelor

 • Atenuarea Ridurilor

 • Hidratarea pielii in proportie de 100 %

 •  Creste Elasticitatea Pielii in proportie de 100%

3-7-Colors-Light-Photon-font-b-LED-b-font-font-b-Facial-b-font-font