MICRODERMOABRAZIUNE


                          Tratamentul Facial de microdermoabraziune cu diamant este

                                indicat pentru mai multe tipuri de probleme ale tenului

 

10755902_1543760579196808_1322512460_n

Tratamentul prin microdermoabraziune este o metode excelenta de curatare a pielii, prin care se indeparteaza impuritatile subcutanate si celulele moarte de la primul nivel al pielii in scopul imbunatatirii aspectului si texturii epidermii.

Conform specialistilor dermatologici, tratamentul facial prin microdermoabaraziune este considerat a fi cel mai eficient tratament de curatare, reimprospatare si refacere a supletii tenului, disponibil in prezent.

Printr-o slefuire precisa si controlata tratamentul facial cu microdermoabraziune stimuleaza membrana bazala sa produca celule noi. Astfel, regenerarea pielii se produce din interior spre exterior, iar prin exfoliere se deschide drumul celulelor noi care sunt impinse la suprafata epidermei.


Microdermoabraziunea NU este un tratament cosmetic obisnuit. Studiile arata ca absorbtia anumitor clase de substante active creste dupa microdermoabraziune de 8-24 de ori. Tratamentul cu microdermoabraziune deschide temporar o fereastra catre straturile mai profunde ale pileii si, tocmai de aceea, este foarte important sa se profite de aceasta oportunitate. In acest context, microdermoabraziunea trebuie privita si ca un instrument de crestere a absorbtiei produselor dermato-cosmetice in piele, obtinandu-se astfel potentialul maxim. De asemenea, folosirea tratamentului de microdermoabraziune este indicat si inaintea tratamentelor cosmetice, a tratamentelor faciale de hidratare sau a tratamentelor de estetica faciala.

micro-needling

Indicatii microdermoabraziune


De obicei, microdermoabraziunea se foloseste in curatarea superficialaa tenului dar si in problemele precum petele hiperpigmentare sau cicatricile post-acneice superficiale. In fucntie de tipul tenului si sensibilitatea acestuia, tehnicianul va folosi un cap de diamant perfect adaptat nevoilor pentru evitarea leziunilor sau a efectelor secundare. Microdermoabraziunea are un rol de prevenire a fotoimbatranirii pe termen lung si foarte lung, iar sedintele periodice sunt recomandate.

Procesul de microdermoabraziune


Imediat ce s-au stabilit problemele caracteristice tenului, se va alege capul de diamant cu care se va lucra. Procesul efectiv de microdermoabraziune dureaza intre 20 si 30 minute, intensitatea va fi ajustata in functie de tipul de ten, problemele acestuia si sensibilitatea cutanata. Exista posibilitatea, daca efectuam pentru prima data tratamentul de microdermoabraziune, ca in primele 3 – 4  minute sa resimtim o usoara senzatie de “zgariere”. Bineintele ca este o senzatie trecatoare.

Dupa procesul efectiv de microdermoabraziune, in cadrul tratamentului, se va aplica o masca profesionala concentrata, adaptata fiecarui tip de ten si problema. La aproximativ 10-20 minute, aceasta va fi inlaturata si se va continua prin aplicarea gelulilor si cremelor profesionale.

La finalul tratamentului de microdermoabraziune se va aplica o crema cu putere mare de acoperire si efecte de repitalizare, cu protectie solara SPF 50 deoarece tenul va avea o sensibilitate fata de lumina solara directa si poate aparea riscul de hipopigmentatii sau hiperpigmentatii. 

Rezultatele microdermoabraziunii


Dupa un tratament de microdermoabraziune executat corect, fata se va simti mai fina si mai curata dar, in unele cazuri, aceasta se poate irita si pot aparea zone cu o usoara roseata, aceste efecte disparand in cel mult 3-4 ore dupa finalizarea tratamentului.Clientei i se recomanda folosirea unei creme cu factor de protectie solara SPF 50 pentru o prioada de cateva zile.

genesis-redondo-beach-2z4ocvn6cift7n08kdwhz4