MEZOTERAPIE DermaPen


los-angeles-anti-aging-microneedling-300x234Mezoterapia este o procedura minim-invaziva, o alternativa sigura si eficienta a procedurilor injectabil-chirurgicale care consta in introducerea in derm, cu ajutorul microinjectiilor, a unor substante cu rol terapeutic si estetic.Miile de microintepaturi ofera o perforare uniforma si completa a tenului, asigurand o distribuire uniforma a derumului.

Adancimea acelor poate fi ajustata intre 0.5 mm si 2.5 mm, ajutand astfel substantele sa ajunga exact acolo unde trebuie – la jonctiunea dermo-epidermica (stratul bazal). Microcanalele prin care acidul hialuronic, vitaminele si antioxidantii, reprezentand substantele active, actioneaza in epiderma, sunt uniform efectuate la nivelul zonei de tratament si stimuleaza productia de colagen a pielii. Astfel, se realizeaza doua tratamente faciale in acelasi timp: infuzia profunda de substante si stimularea productiei de colagen care vor oferi tenului un plus de fermitate si intindere.

Mezoterapia – tratament complex


Primul pas in efectuarea tratamentului de mezoterapie este microdermoabraziunea, pregatind astfel tenul pentru o absorbtie pura si imediata a substantelor active. Procesul de mezoterapie cu DermaPen asigura o microinjectare uniforma la aceeasi adancime.

Indiferent de experienta de injectare a unui terapeut, acesta nu poate controla mereu adancimea injectarii. O intepatura poate fi mai adanca, o alta mai putin adanca, de aici eficienta tratamentului nefiind cea dorita. Cu DermaPen, insa, se introduce aceeasi cantitate de substanta in fiecare microcanal.

Diversitatea substantelor active ne ofera posibilitatea de a trata orice problema a tenului deoarece acestea pot fi combinate in cocktail-uri personalizate fiecarei cliente in parte.

Dupa finalizarea microinjectarilor se aplica o masca ce va avea rolul de inchidere a microcanalelor, de sigilare a substantelor in epiderma si de calmare a stratului superior.

medspa-blog-microneedling

Se observa, astfel, ca un tratament de mezoterapie cu DermaPen poate acoperi 4 tratamente aproape simultan:

  1. Microdermoabraziunea care indeparteaza stratul cornos si celulele moarte, pregatind tenul pentru infuzie

  2. Microacele care forteazarefacerea fibrelor de colagen, realizand efectul de fermitate, intindere si lifting

  3. Infuzia profunda, uniforma si completa de substante active, vitamine, antioxidanti si acid hialuronic

  4. Masca de final care are rol sigilant si calmant 

Dupa tratamentul de mezoterapie


Rezultatele mezoterapiei se vad la cateva zile dupa efectuarea tratamentului. Imediat dupa finalizarea sedintei de mezoterapie exista posibilitatea ca pielea sa fie rosie si sensibilizata.

Pe moment se vor observa porii inchisi si pielea mai ferma si mai hidratata datorita acidului hialuronic.

Mezoterapia ajuta la stimularea productiei de colagen. Corpul are nevoie de pana la 28 zile pentru regenerare celulara si pentru a produce tot colagenul stimulat de microacele care au perforat pielea. Astfel, rezultatele mezoterapiei sunt atat imediate cat si pe termen lung. 

La finalul fiecarui tratamentde mezoterapie , clientei i se aplica o crema cu factor de protectie solara SPF 50.

Clientei i se recomanda folosirea cremei cu factor de protectie solara SPF 50, zilnic, pe o perioada de minim 5 zile si interzicerea efectuarii oricarui tratament ce include sau presupune peeling / gomaj facial pe o perioada de minim 7 zile.

freshakin