CURATARE Ultra-Pro


ultrasound-facialO piele curata , o fata zambitoare

 

Doresti o  curatare moderna , eficienta, rapida si fara durere ? Curatarea cu ultrasunete UltraPro este solutia ideala pentru tine. Fie ca este vorba de o ingrjire periodica a unui ten normal sau mixt ori pur si simplu este vorba de o curatare ocazionala inaintea unui eveniment important tenul tau va arata impecabil cu ajutorul ultrasunetelor.

Desi poate sa para o curatare superficiala manipulul de curatare cu Ultrasunete de intensitate joasa asigura o experienta placuta cu rezultate exceptioanale. Acesta va curata in profunzime toate impuritatile tenului ( comedoane)pana la cele mai mici si insesizabile.

Curatarea cu UltraPro este alegerea perfecta pentru cine doreste un ten curat, fara imperfectiuni , luminos si suplu. Impuritatile din profunzimea pielii sunt aduse la suprafata; murdaria, excesul de sebum şi punctele negre sunt eliminate rapid şi blând, făra a ataca ţesutul.

Skin-Care1Este important sa stim cum se desfasoara o sedinta de Curatare faciala UltraPro :

  • Tenul se va demachia si curata foarte bine cu produse profesionale adaptate fiecarui tip de ten in parte

  • Se va aplica manipulul cu ultrasunete UltraPro pentru a se curata tenul in profunzime iar clienta se va putea relaxa pe toata perioada procedurii

  • Porii se vor inchide perfect cu ajutorul electrodermului ( acolo unde este cazul si tenul cere )

  • Se va aplica crema de intretinere printr-un masaj facial relaxant 

  • Se alica crema cu factor de protectie solara ( acolo unde este cazul)

Curatarea faciala UltraPro este alegerea celor ce vor sa aiba un ten curat , luminos dar sa isi pastreze activitatile sociale imediate si sa se relaxeze pe toata perioada tratamentului.

chistka1