TRATAMENTUL FACIAL


Daca deja aveti probleme cu tenul tratamentele faciale executate corect si cu produse profesionale de calitate superioara sunt solutia pentru a trata imperfectiunile acestuia si pentru a avea un aspect curat in permanenta .

Frumusetea isi poarta zestrea pe fata   – Chipul este cartea noastra de vizita

under-eye-skin-care-in-natural-ways-the-perfe-L-sC5bIt

Din pacate exista , inca, o preconceptie legata de tratamentele faciale si anume ca sunt agresive , ca lasa semne de lunga durata iar viata sociala ne va fi afectata pe decursul a cateva zile. Iata , totusi, ca lucrurile nu mai stau asa si imediat dupa un tratament facial putem avea activitatile normale de zi cu zi .

Cum de putem face asta ? In cadrul tratamentelor faciale folosim un produs ” secret ” care , sub actiunea aburului , impinge toate imperfectiunile spre nivelul superior al apidermei si astfel nu se mai exercita o presiune prea mare asupra pielii iar inflamarea acesteia este redusa la maximum – indiferent de tipul de ten si de problemele acestuia .

Ce presupune un Tratament Facial ?

 

Common-Skin-Problems-and-How-to-Take-Proper-Care-of-Them1Tratamentul facial este un tratament complex ce presupune mai multi pasi importanti ce duc la un rezultat perfect :

 • Tenul va fi demachiat cu produse specifice fiecarui tip de ten in parte ( ten normal, ten mixt, ten uscat, ten matur , ten gras )

 • Se va aplica produsul ” secret ” ce va ajuta tenul sa elimine in mod natural toate imperfectiunile

 • Expunerea la abur va fi o experienta placuta si relaxanta datorita sensului de eliminare a acestuia ce nu optureaza caile respiratorii si , astfel, nu creeaza nici cel mai mic discomfort

 • Procesul de curatare a tenului se face , dupa caz ,  manual( tenuri cu acnee activa )  sau cu ajutorul Ultrasunetelor UltraPro care asigura o eliminare totala a tuturor imperfectiunilor – pana si cele mai mici si insesizabile .

 • Ne vom asigura ca oxigenam tenul pana in profunzime si inchidem eventualele canale mult prea deschise ( valabil mai ales in cazul tenurilor acneice )

 • In functie de tipul de ten vor fi a plicate 1 sau 2 masti faciale ce vor avea rolul de a calma, reimprospata, hidrata , albi , de a tine sebumul sub control sau de a ilumina ( mastile sunt personalizat aplicate in functie de necesitatile reale ale pielii )

 • Serum-urile active vor imbratisa pielea cu ajutorul Ultrasunetelor ajungand in profunzimea epidermei pentru ca rezultatele sa se mentina pe o perioada cat mai mare de timp si pentru a se actiona din interior spre exterior.  Acid hialuronic, Multivitamine, Vit C Plus , Aha , Sebum + sunt doar cateva din ser-umurile active de concentratie maxima ce sunt folosite in cadrul tratamentului

 • Crema ce va fi folosita in masajul facial, ce va tonifia si relaxa musculaura faciala , este atent aleasa pentru tipul de ten al clientei. O relaxare de 10 minute ce va incununa un rezultat minunat – un ten curat , o musculatura ferma , o piele luminoasa si o minte relaxata !

 • La final , dupa caz , ne asiguram ca oferim protectia maxima a tenului aplicand crema cu factor de protectie solara

   

  Produsele de inalta calitate Juliette Armand asigura mereu un rezultat exceptional de ingrijire sau tratare !

   

  beautiful model applying cosmetic cream treatmen on her face
  beautiful model applying cosmetic cream treatmen on her face