Stilizare Sprancene

Armonia Chipului


 

Atunci cand vine vorba de sprancene putina lume realizeaza cat de importante sunt pentru fizionomia si expresivitatea noastra

Forma lor trebuie data in functie de de fizionomie, deoarece au puterea de a imblanzi o fata mai dura sau de a da un plus de putere si clasa, cand este in cauza o figura prea copilareasca.

Sprancenele se smulg foarte usor dar cresc foarte greu. De-a lungul timpului " moda "formelor sprancenelor s-a modificat considerabil si poate de aceea fiecare etapa este foarte bine definita. 

De cativa ani se pune accent pe tot ce este natural si se incadreaza perfect cu fizionomia noastra. Desi este din ce in ce mai greu sa gasim sprancene nepensate excesiv sau gresit trebuie sa stim ca , natural, sprancenele nu cresc perfect simetrice.

Un rezultat nepotrivit se corecteaza foarte greu !

Perioade anevoioase, interminabile, cand trebuie sa astepti sa creasca fire de par in golurile din forma sprancenelor dar , cu rabdare, rezultatele pot fi uimitoare ! Cel mai usor le distruge pensatul excesiv, care strica forma sau mentine o forma nepotrivita.


Multa lume vorbeste de sabloanele folosite la pensat, insa acestea nu fac decat sa aplice aceeasi forma de sprancene pe fata tuturor, netinand cont de trasaturile fetei si de eventualele corectii ce pot fi facute in functie de forma fetei, sau de eventualele goluri din spranceana, care de multe ori sunt cauzate de cicatrici sau de plantatia rara a firelor si sunt ireversibile.

Din pacate serviciul de Pensat este , de cele mai multe ori , tratat cu superficialitate atat de catre cliente cat si de catre cosmeticiene si de aici rezulta acele sprancene total neadaptate fizionomiei clientei.