CURATARE FACIALA 


Aspectul ingrijit , pielea luminoasa si curata ne ajuta sa ne regasim, sa ne simtim bine in propria piele . Daca dorim o ingrijire faciala ce nu dureaza foarte mult sau , pur si simplu, ne dorim doar o curatre a punctelor negre, cosuri sau mici imperfectiuni putem alege o Curatare Faciala ce cu siguranta ne va scapa fara toate acestea . Tenul va avea un aspect luminos, ferm si curat.

Main-picCuratarea faciala reprezinta o parte din etapele Tratamentului facial si tocmai de aceea vom prezenta pasii acestuia:


◊ Tenul se va demachia profund cu produsele profesionale specifice fiecarui ten in parte

◊ Se va aplica produsul “secret ” ce , sub actiunea fina a aburului ionizat , va ajuta la deschiderea porilor la capacitate maxima si la impingerea comedoanelor si imperfectiunilor la nivelul superior al epidermei.

◊ Dupa ce tenul este curatat dupa expunerea la aburi se face extractia manuala a comedoanelor mature , pusturilor , cosurilor purulente sau inchistate

◊ Acolo unde este cazul ne vom asigura ca oxigenam si vom inchide canalele profunde  deschise ( valabil mai ales in cazul tenurilor acneice )

◊ Vom aplica crema de final pentru ca pielea sa fie protejata  ( hidratare, fermitate, sebum control , iluminare, factor protectie solara etc) iar actiunea tratamentului si a produselor profesionale specifice sa se mentina pe o perioada cat mai lunga de timp

*** Recomandam acest tip de cuatare in principal tenurilor acneice

Frumusetea sta in ochii celui ce priveste dar frumusetea ta sta in propriul confort !

freshakin