BRONZARE ORGANICA (DHA)


 

Cel mai sanatos bronz!

Cea mai spactaculoasa si rapida metoda de bronzare. Fara UV

Efect anti-imbatranire!

57b55ad02d92f462fd9bcd4e315b6096_1_largeDe acum, cu o simpla vizita la salon poti arata ca proaspat intoarsa dintr-o vacanta exotica mai tot timpul anului. Fara solar! Noul sistem de bronzare organica ( bronzare DHA ) iti confera un bronz intens in doar 10 minute.

Bronzul dureaza 7-14 zile si are un aspect radiant si luminos. Rezultatul: o culoare uniforma, in nuanta exotica, intensa, radianta.

Nu presupune riscuri, nu risti imbatranirea pielii, aparitia ridurilor sau a altor probleme de sanatate ale pielii. Mai mult decat atat, eventualele arsuri pe care le poti suferi in urma expunerii intense la soare sau la solar sunt complet evitate. Nu iti pune sanatatea in pericol. Apeleaza la unica solutie 100% sigura.

Nu conteaza ce tip de piele ai, de bronzul organic poate beneficia chiar si cel mai palid ten.

DHA este ingredientul principal din toate solutiile de bronzare, un ketozahar care intra in contact cu primul strat de celule al epidermei. Interactiunea dintre DHA si aminoacizii de la suprafata pielii genereaza colorarea primului strat de celule, obtinandu-se astfel delicioasa culoare ciocolatie a bronzului.

Lotiunea de bronzare organica pe baza de DHA ofera un nivel de detaliu si de acoperire demn de invidiat. Nu mai trebuie sa va temeti de pete sau dungi de culoare, caci riscul de aparitie al acestora este practic inexistent. Ba mai mult, culoarea arata exact natural, ca si un bronz la soare, evitand in schimb uscarea si deshidratarea.

Bronzare-organica-Timisoara_6752091_1332415498Etapele Bronzului Organic:

 1. Pregatirea pielii este foarte importanta  … am putea spune OBLIGATORIE. Inainte de a veni la o astfel de sedinta pielea trebuie exfoliata cat mai bine pentru a elimina stratul de celule moarte astfel incat pielea sa absoarba cat mai bine solutia DHA.Recomandarea noastra este de a nu folosi produse exfoliante din comert deoarece acestea contin si factori emolienti, hidratanti si sa alegem variantele naturale ( preferabil malai).

 Dupa exfoliere este interzisa folosirea gelurilor de dus, a cremelor, parfumurilor, deodorantelor, machiajului sau al oricarei substante chimice – deoarece solutia de bronzare organica este 100 % naturala aceasta isi poate schimba culoarea ( in general in verde) daca intra in contact cu substante chimice. Exfolierea este recomandat sa se faca chiar inainte de procedura pentru ca pielea sa fie cat mai uscata in momentul aplicarii solutiei. Daca clienta are in mod natural o piele foarte uscata se recomanda o buna hidratare a pielii inainte de a se efectua exfolierea. Pentru ca solutia pulverizata sa poata ramane uniforma la nivelul pielii pana se stabilizeaza este foarte important sa imbracam haine foarte largi si lejere atunci cand venim la sedinta de pronzare organica cat si dupa dar si evitarea oricarei activitati fizice sau dormirea in perioada imediat urmatoare de 4-8 ore.

 2. PULVERIZAREA – Terapeutul va pulveriza lotiunea de bronzare organica pe intreg corpul cu ajutorul unui pistol special. Solutia de bronzare organica pe baza de DHA va adera la piele instantaneu. Efectul total al bronzarii il veti vedea dupa 4- 8 ore de la pulverizare.Nuanta bronzului este una ciocolatie ca acel bronz de apa sarata . 

  3. FINALIZAREA – Dupa aplicarea lotiunii o sa va puteti imbraca imediat in hainele largi cu care ati venit. In functie de numarul de pulverizari va fi necesar ca o perioada de 4-8 ore sa nu aveti activitati fizice , sa evitati contactul cu apa, transpiratia . Dupa aceasta perioada este OBLIGATORIU sa facem dus. La dus pielea va fi foarte bine spalata ( cu buretele si gelul de dus) pentru a fi eliminat surplusul de solutie ce nu a fost absorbit de piele si astfel sa evitam patarea ulterioara a acesteia. Pielea va fi hidratata intens imediat dupa dus si in toate zilele urmatoare.


Formula lotiunii de bronzare organica DHA este de-a dreptul magica. Intinderea pe corp este uniforma, fara pete sau dungi. In plus ofera o stralucire de invidiat pielii, la care se adauga efectul anti-imbatranire pe care il confera.

Dar de ce specificam ca exista un interval de 4-8 ore dupa care putem face dus? Deoarece Migoto Spa va pune la dispozitie doua variante de bronzare organica :

  • Cu 1 trecere – se va aplica uniform solutia de bronzare organica printr-o singura pulverizare cu o tehnica unica si personala

  • Cu 2 treceri  – se va aplica uniform solutia de bronzare organica prin 2 pulverizari de solutie

IMPORTANT : Intensitatea si durabilitatea bronzului sunt aceleasi indiferent daca alegem una sau doua treceri – diferenta dintre cele doua este doar perioada in care activitatile noastre fizice sunt limitate dupa care trebuie s afacem dus : daca optam pentru 1 trecere perioada va fi de 8 ore iar daca optam pentru cea cu 2 treceri perioada este de doar 4 ore.

O piece perfect bronzata , luminoasa si sanatoasa cu un bronz instant ce necesita o singura sedinta poate fi optinuta doar cu bronzarea  organica DHA !

bronz-sanatos-600x528