MASAJ COMBINAT


Am gandit acest tip de masaj special pentru tine!

De ce ? Pentru ca rezultatele sa fie perfecte atunci cand beneficiile masajului anticelulitic se unesc cu beneficiile masajului de relaxare .

6-Anti-Cellulite-Massage-Cyprus_59b33__lgMasajul anticelulitic este , poate, cel mai des folosit serviciu pentru combaterea celuliteti. Trebuie insa sa stim care sunt cauzele aparitiei celulitei.

Aparitia celulitei este favorizata de o serie de factori interni si externi.

Factorii interni

ereditatea,

dezechilibrele hormonale,

disfunctionalitatile hepatice,

artritele,

dereglarile glandei tiroide,

retentia de apa

sarcina etc.

Factorii externi cei mai importanti sunt

alimentatia incorecta,

consumul marit de sare , zahar

fumatul,

consumul de alcool sau cafea in exces ,

stresul.

Pentru a scapa de celulita trebuie in primul rand sa inlaturam sau macar sa diminuam ponderea factorilor care au condus la aparitia ei, insa involutia celulitei si revenirea pielii la un aspect normal nu sunt simple, iar pentru a obtine rezultate cat mai rapide este bine sa apelam si la unul sau mai multe procedee care actioneaza direct asupra dermului. Masajul anti-celulitic este cel mai des folosit tratament insa trebuie sa luam in considerare ca acesta nu poate avea rezultate rapide asupra oricarui tip de celulita .

Cand celulita apare pe fondul unei afectiuni inflamatorii sau are o alta cauza medicala, atunci masajul anticelulilic nu ofera rezultatele dorite si este necesar sa apelam la alte metode mecanice de remodelare corporala. In schimb, cand cauzele celulilei sunt comportamentale (celulita estetica), tehnicile speciale de masaj pot constitui un bun tratament, cel putin pe termen scurt si mediu.

d435f4fca3eb7165f9dc24ebe177bad9.jpg_srz_650_391_85_22_0.50_1.20_0.00_jpg_srzMasajul de relaxare confera o stare de bine generala si este un serviciu cautat de catre cei cu o viata activa sau cei ce au diferite probleme de sanatate sau musculare.

Beneficiile masajului de relaxare le resimtim mai ales la sfarsitul unei zile obositoare, a unei perioade stresante sau pur si simplu cand vrem sa ne deconectam de tot ce ne inconjoara.

O sedinta de masaj profesional pe saptamana are multiple beneficii asupra starii de sanatate.

La nivel fizic, prin manevre speciale, se activeaza circulatia sangvina imbunatatind oxigenarea la nivelul pielii, musculaturii si articulatiilor. Se stimuleaza circulatia limfatica favorizandu-se eliminarea toxinelor. Se elimina tensiunile si durerile acumulate la nivel muscular sau articular. Efectul final al masajului este o mai buna functionare a metabolismului ceea ce ajuta la pierderea in greutate, intarirea sistemului imunitar ceea ce duce la mentinerea starii de sanatate, imbunatateste puterea de concentrare , elimina stresul si oboseala cronica, iar la nivel emotional starea de spirit se imbunatateste prin eliberarea serotoninei.

Iata , deci, ca putem sa ne bucuram de toate aceste beneficii intr-o singura sedinta de masaj ! Recunoastem ca este unul dintre cele mai cerute servicii ale centrului nostru .

massage-anti-cellulite