CAVITATIE LIPOLYSIS


Iti doresti sa scapi de stratul de grasime de pe brate, abdomen sau coapse dar iti este frica sa apelezi la chirurgia plastica? Nici pretul nu este unul accesibil, nu-i asa? Iti propunem o alternativa extrem de avantajoasa: CAVITATIA!

Aparatul de cavitatie este un aparat inovativ cu ultrasunete de joasa frecventa (40 Khz ), care exploatand fenomenul fizic al cavitatiei produce dezintegrarea celulelor adipoase si in consecinta reducerea stratului adipos.

Perfect female body isolated on white background
CAVITATIA – Secretul corpului perfect

Cavitatia supranumita si Liposuctie Virtuala reprezinta in momentul actual cea mai eficienta metoda de combatere a celulitei si a adipozitatii, cu rezultate echivalente liposuctiei chirurgicale.

Cavitatia se bazeaza pe efectul ultrasunetelor de joasa frecventa care datorita presiunii pe care o genereaza provoaca formarea de mici bule de gaz (bule cavitationale) si succesiva lor implozie, rupand in acest fel membranele celulelor adipoase. Odata dezintegrata celula adipoasa, tot continutul eliberat (trigliceride, colesterol, acizi grasi, toxine) este absorbit de limfa si drenat prin sistemul limfatic. Utilizind o frecventa de pana la 40 Khz REFORM MULTIFREQUENCY CAVITATION in numai cateva sedinte de tratament realizeaza un nou contur corporal.

CAVITATIA este controlat de un microprocesor care permite o stricta emisie a undelor de presiune care genereaza efectul de cavitatie. Specifica modulatie a frecventei si posibilitatea variatiei emisiei, actioneaza in mod direct asupra adipocitelor dand chiar de la primele aplicatii rezultate surprinzatoare.

Efectele produse de tratamentul cu cavitatie


Inca de la inceput se poate observa o intensa actiune lipo (dezintegrarea tesutului adipos) si o progresiva remodelare a profilului corporal pe langa reducerea consistentei masei adipoase.La toate acestea se adauga disparitia aspectului de coaja de portocala cu eliminarea clasicilor noduli celulitici, o buna oxigenare si revascularizare a tesutului subcutanat, cu o reactivare a microcirculatiei periferice si al drenajului lichidelor stagnante si nu in ultimul rand o imbunatatire a tonusului si elasticitatii pielii.

Ce simtiti in timpul tratamentului?


In timpul tratamentului puteti percepe un sunet mai mult sau mai putin intens in functie de sensibilitatea auditiva individuala. In orice caz acest fenomen se verifica in primele sedinte apoi acesta se diminueaza. Tratamentul este placut si comfortant.

Pentru ce aceasta metoda este de preferat liposuctiei?


Cavitatia este o alternativa non invaziva si non agresiva a liposuctiei. Nu se simte durere, nu exista complicatii sau timpi de recuperare, este mai putin costisitoare si nu interfereaza cu activitatile cotidiane ale dumneavoastra.

7081cca2f9cd0c06f2cce9e93d01dda9_XLCate sedinte de tratament sunt necesare pentru a obtine bune rezultate?


Inainte de a raspunde la aceasta intrebare este necesar sa stim cauzele aparitiei celulitei :

Factorii interni :

 • ereditatea,

 • dezechilibrele hormonale,

 • disfunctionalitatile hepatice,

 • artritele,

 • dereglarile glandei tiroide,

 • retentia de apa

 • sarcina etc.

Factorii externi cei mai importanti sunt:

 • alimentatia incorecta,

 • consumul marit de sare , zahar

 • fumatul,

 • consumul de alcool sau cafea in exces ,

 • stresul.

Numarul sedintelor de tratament difera de la individ la individ si in functie de cauzele aparitiei celulitei. In mod normal se efectueaza 8/10 sedinte de tratament.

Care este frecventa sedintelor de cavitatie?


Frecventa recomandata este de 1 sedinta la 4-5 zile

Care sunt contraindicatiile?


Astm brosic, cancer, tromboflebita, hipertrigliceridemie, pietre la rinichi, leziuni dermatice, boli de piele, epilepsie, boli cardiace, afectiuni vasculare grave, tija metalica, interventii chirurgicale recente (2-6 luni), sarcina, alaptare.

times-to-drink-waterCe trebuie sa faca clientul?


Persoanelor care se supun tratamentului cu cavitatie li se recomanda:

Cu o zi inainte de tratament sa nu consume grasimi si sa tina o dieta bazata numai pe alimente cu un continut mic de grasimi.

Imediat dupa tratament sa bea 2 litri de apa plata.

72 de ore dupa tratament este interzis sa se consume alimente cu un continut mare de grasimi.

Este foarte important sa se consume si o cantitate mare de lichide(ceai neindulcit sau apa plata).

De ce? Pentru ca la fiecare sedinta colesterolul si trigliceridele eliberate se vor descarca in ficat si rinichi. Astfel aceste organe se vor incarca ca dupa o masa cu foarte multe grasimi.

Odata obtinute bune rezultate ce trebuie facut pentru mentinenerea acestor rezultate?

La sfarsitul ciclului de tratamente se recomanda un tratament de mentinere.

Continutul unei sedinte de 50 minute de cavitatie :


 • ultrasunete (40 Khz) – 30 minute

 • drenaj limfatic (pressotherapy) – 20 minute

0eec02_037c5f09cef74a1fb09f72dfc25bfe38