BODY WRAP


Migoto Spa va pune la dispozitie o varietate mare de impachetari, ele fiind recomandate in functie de necesitatile fiecarei cliente in parte. Impachetarile se realizeaza in termocuverta (patura electrica) sau la rece .Impachetarile la rece – impachetari care nu necesita o sursa de caldura, insa foarte eficiente pentru slabire si eliminarea celulitei, recomandate persoanelor cu fragilitate capilara sau cu contraindicatii pentru tratamentele la cald.

Impachetarile la cald efectuate in termocuverta reprezinta in fapt o sauna locala ce ajunge la temperaturi foarte ridicate, procedura ducand la arderea extrem de rapida a tesutului adipos, cresterea semnificativa a metabolismului celular si pierderea rapida in centimetri.

Cercetari clinice demonstreaza ca o serie de patologii cum ar fi : dureri anti_cellulite_massagelombare, dureri menstruale, contractii musculare, dureri ale coloanei vertebrale, dureri musculare se pot trata prin caldura, deci si prin termocuverta. Caldura declanseaza in organism mecanisme complexe neurologice , vasculare si metabolice care reduc durerea si in plus sunt capabile sa reduca depresia si anxietatea asociate bolii.

Impachetarile sunt foarte eficiente pentru detoxifiere, slabire localizata rapida si sanatoasa, eliminarea celulitei, prevenirea, ameliorarea si vindecarea vergeturilor.

Salonu nostru va pune la dispozitie mai multe variante de impachetari corporale atat la cald cat si la rece astfel incat sa ne putem adapta nevoilor clientilor nostrii.

IMPACHETARE TERMOSUDATIE 


 Impachetarile cu termosudatie se realizeaza cu produse profesionale, cu efect de slabire si anticelulitic. Actiunea ingredientelor active continute in aceste produse este favorizata si amplificata de sauna locala realizata cu ajutorul termocuvertei  dar poate fi efectuata si la rece ( fara sursa de caldura) .

Impachetarea cu crema de termosudatie este recomandata persoanelor cu retentie de apa in organism sau in celula de grasime ce produce celulita,  care nu se afla intr-un grad foarte avansat de celulita, sufera de picioare umflate si vergeturi evidente. In combinatie cu alte tratamente: electrostimulare si masajul anticelulitic, endermoroll , impachetarile cu crema de termosudatie produc efecte vizibile chiar dupa cateva sedinte. 

IMPACHETARE GREEN TEA 


Actiunea ceaiului verde asupra organismului este una foarte bine cunoscuta si recunoscuta de cadrele medicale .Ceaiul verde contine principii active antioxidante si are un rol important in procesul de drenaj limfatic. Impachetarile cu ceai verde contin teofilina – substanta ce actioneaza la fel cu cafeina din curele de slabire. Acest tip de impachetari anticelulitice declanseaza lipoliza – cu alte cuvine arderile grasimilor.

 

Despre-impachetari-cu-parafina-si-termocuvertaIMPACHETARE DARK COFFE 


Energie , miscare celulara si frumusete ! Impachetarea anticelulita cu cafea se distinge prin capacitatea testata a activilor de a penetra epiderma si prin arderea deseurilor de metabolism si a grasimilor. Realizarea unui program complet de remodelare corporala  asigura rezultate neegalabile in tratamentele pentru slabit. Cafeina arde grasimea si are o actiune stimulanta usoara, ce favorizeaza relaxarea si starea de bine

IMPACHETARE BIO-SHOCK 


 Bio-Shock Cellucomplex este un ser anticelulitic cu o formula performanta, care topeste depozitele de grasime si nodulii celulitici. Are proprietatea de a disloca nodulii de grasime incapsulati, vechi si tari, favorizind drenarea grasimilor (toxinelor) din organism, spre eliminare pe cale naturala. De asemenea, oxigeneaza pielea, reducind aspectul de coaja de portocala, dupa primele utilizari.
Bio-Shock Cellucomplex contine ingrediente anticelulitice puternice si cunoscute in intreaga lume: guaranina, L-carnitina, iedera, extract de fucus si de acebo, toate cu efect antiadipos si antiedematos.

deal-v13916010051IMPACHETARE CRIO 


Crio Gelul este un tratament anticelulitic rece, cu triplu efect:
Anticelulitic – Crio Gelul produce hipotermie (scade temperatura zonei tratate) si, in acest fel, determina organismul sa arda grasimile, sa depuna efort, pentru reglarea temperaturii. Totodata, efectul termic de racire produce compactarea tesutului, reducind numarul de centimetri, pe zona tratata.
Fermitatea tesuturilor si a pielii – este un rezultat datorat compactarii la rece a zonei tratate. Tonifierea pielii se produce dupa primele aplicari.
Tratarea fragilitatii capilare si a vaselor de singe sparte – Crio Gelul trateaza problemele legate de circulatia periferica deficitara, fragilitatea capilara, amelioreaza varicele si vasele de singe sparte. Prin efectul termic de racire, Crio Gelul realizeaza gimnastica vaselor de singe, permeabilizeaza vasele de singe si impiedica dilatarea lor. De asemenea, Crio Gelul ofera relaxare picioarelor umflate sau obosite, prin actiunea sa impotriva formarii edemelor.

Iata , deci, ca indiferent de tipul de celulita ce se doreste a fi tratat sau de problemele vasculare ale clientelor noastre va punem la dispozitie o varietate de impachetari ce pot rezolva cu succes toate problemele estetice de care doriti sa scapati.

RECOMANDARI :


Se recomanda efectuarea sedintelor de minim  3 ori pe saptamana, iar dupa obtinerea rezultatelor dorite, o sedinta la 7-10 zile este suficienta.Inainte de procedura va rugam sa mancati si sa consumati lichide. O astfel de procedura poate produce persoanelor lipsite de hrana sau hidratare strari de ameteala sau lesin. Dupa tratament este recomandat sa nu se faca dus un minim de 2-3 ore astfel incat substantele active folosite sa isi poata continua efectul pana toti porii se inchid.

CONTRAINDICATII : epilepsie, claustrofobie, hipertensiune, hipertiroidie, varice foarte pronuntate, boli de piele, boli respiratorii, boli cardiace grave, diabet, sarcina, tumori.

Shrink+wrapping+body